WiFi Referentie 

Brandweer Flevoland

Voorzien in de brandveiligheid van de hele regio
Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Behalve de brandweerkorpsen zijn hier de meldkamers in onder gebracht en de GHOR (geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen, een onderdeel dat intensief samenwerkt met de ambulancevoorziening). Veel veiligheidsregio’s worden nu nog gevormd op basis van vrijwillige samenwerking, maar nieuwe wetgeving gaat deelname van gemeenten en veiligheidsdiensten zoals de brandweer verplichten. Het brandweerkorps in de veiligheidsregio Flevoland omvat een aantal grotere kazernes, onder meer in Almere, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Lelystad en Urk, evenals kleinere posten in plaatsen zoals Swifterband en Biddinghuizen. Met het WiFi-netwerk van Aerohive zijn ze klaar voor de toekomst.
Brandweer Flevoland

Zakelijk WiFi-netwerk?

Eén netwerk voor meerdere vestigingen én meerdere toepassingen
Meer informatie

“Het kan ook voor ons brandweerkorps een groot voordeel hebben. Waar je ook heen gaat voor een vergadering of werkoverleg, je hebt altijd de juiste informatie bij de hand. Het werkt sneller en effectiever.”

W Maas

Brandweer, Flevoland

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde.

Brandweer Flevoland en Lagarde

Brandweerkorps Flevoland en Lagarde leerden elkaar kennen via de vaste telecomprovider van het brandweerkorps. “Zo werden we doorverwezen naar Lagarde. Ons vertrouwen in Galaxy en All-IP is dusdanig dat we meteen met Lagarde in gesprek zijn gegaan.”, aldus Wim Maas van Brandweer Flevoland. In deze gesprekken bracht Lagarde als snel de voordelen van een Aerohive WiFi-netwerk naar voren. 

De laatste jaren is Lagarde vaker in contact gekomen met organisaties die een WiFi-leverancier zoeken. Het hoge kennisniveau, hoge partnerstatus en de uitstekende service vanuit onze servicedesk geven vaak de doorslag. Niet alleen het aanleggen van een WiFi-netwerk vraagt de nodige kennis. Ook het ondersteunen tijdens gebruik vanuit een servicedesk of met trainingen.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren