8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

Aerohive WiFi Referentiecase: Jonker & Schut

Internationale dienstverlener in de voedingsmiddelen-branche

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een brede logistieke dienstverlening in  de voedingsmiddelenbranche. De organisatie is meer dan 25 jaar actief en gebruikt in Barneveld meerdere locaties voor het verwerken en opslaan van de grondstoffen. Daarnaast heeft het een eigen laboratorium en voorziet het in het mengen van grondstoffen en halffabricaten. 

Jonker & Schut vrachtwagen

Jonker & Schut en Aerohive

Kleinschalig testen, een ideale kennismaking

Voor een organisatie als Jonker & Schut is het kleinschalig kunnen testen van Aerohive een ideale uitkomst. De organisatie heeft zo kennis kunnen maken met de mogelijkheden. Eén van de grote voordelen van Aerohive Networks is dat het vaak de mogelijkheid biedt om eerst, in sommige situaties gratis, te testen met een Aerohive access point. 


Een complete uitrol is nu een stap dichterbij én kan gerealiseerd worden binnen de al bestaande testomgeving. 

"Eén van de grote voordelen van Aerohive Networks is dat het de mogelijkheid biedt om eerst te testen met een Aerohive Access Point."

Jonker & Schut en Lagarde

Een schoolvoorbeeld van een duurzame relatie

De relatie tussen Jonker & Schut is een schoolvoorbeeld van duurzame relaties. Al langere tijd mag Lagarde als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting. 

Single point of contact

Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen