8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

Aerohive WiFi workshop met gratis accesspoint

Op aanvraag

Overweegt u om dit jaar een WiFi-project te gaan uitvoeren binnen uw organisatie? Wij organiseren een workshop  voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.


Tijdens deze workshop leert u configureren, beheren en monitoren van een WiFi-netwerk met behulp van de Aerohive HiveManager. De WLAN planning tool komt aan bod en er wordt geleerd hoe u een SSID voor uw medewerkers en gastnetwerk opzet. Daarbij ontvangt u een gratis Aerohive accesspoint*.

Locatie

Lagarde BV

Voorthuizerstraat 69c

3881 SC Putten

Datum en tijd

Op aanvraag

Wat gaan we behandelen?

Tijdens deze workshop van een halve dag, stelt u zelf het WiFi-netwerk in en ervaart u hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om te werken met Aerohive's managementplatform. U leert de zakelijke voordelen van een controllerless WiFi-oplossing en heeft de mogelijkheid om uw specifieke zakelijke uitdagingen direct te bespreken met onze specialisten tijdens de netwerksessie aan het einde van de workshop.


Programma

13:15 Inloop

13:30 Welkom en introductie Aerohive

14:00 Registratie Access Points

14:15 Workshop

16:30 Borrel

Aerohive WiFi workshop

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Gol via onderstaande knop of bel 0341-375757. 

Voorwaarden

*Voor het ontvangen van een gratis accesspoint dient u  een WiFi-project te hebben gebudgetteerd in de komende 12 maanden met minimaal 10 accespoints. Lees hier de volledige voorwaarden.

Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen