8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews
Aerohive Webinars

Aerohive webinars

Lagarde organiseert in samenwerking met Aerohive Networks elke maand een nieuwe webinar! Een webinar is de perfecte methode om kennis te maken met de mogelijkheden van Aerohive. Zeker als u een WiFi-netwerk van Aerohive overweegt.


Hoe werkt het?

 • U meldt zich aan voor een webinar. Het webinar is in het Nederlands of in een andere gewenste taal te volgen. 
 • De datum en het tijdstip zet u eenvoudig in uw agenda en tegen die tijd ontvangt u nog een keer een herinnering met een link. 
 • U neemt deel aan de webinar. 
 • Na afloop nemen wij contact met u op, en ontvangt u de AP230 met bijbehorende licenties (vraag naar de voorwaarden).

Webinar 12 juli: Optimaliseer uw WiFi-prestaties

Creëer een beter WiFi-netwerk met behulp van deze webinar (3 kwartier). De gecertificeerde experts van Aerohive geven tips and tricks voor betere dekking en de meest uiteenlopende omgevingen. 

Webinar 6 juli: Solution demo

Ontdek hoe makkelijk het is enterprise-class wifi connectiviteit te beheren. Een optimaal wifi-netwerk realiseer je eenvoudig met de planning tool. Creëer de beste balans in dekking, capaciteit en prestaties. Via centraal management maak je het netwerk beheerbaar en krijg je inzicht in het netwerk.

Webinar 7 juni 2018: WiFi troubleshooting

Het kan complex zijn om een probleem in uw WiFi netwerk op te lossen. Waar begint u? Bekijk dit webinar voor de meest voorkomende problemen en uiteraard hoe deze op te lossen. Inclusief de top 5 principes van WiFi troubleshooting.

Webinar 15 mei 2018: Workshop beheren en beschermen netwerk

Netwerken zijn kwetsbaarder dan ooit. Vooral door BYOD (bring your own device) en toenemende aantal 'IoT' (internet of things) devices. In deze workshop van 30 minuten ontvangt u tips over het beschermen het beschermen van uw netwerk. U leert over de security levenscyclus: onboarding, managen en controleren van verbonden devices.

Webinar 12 april 2018:  Nieuwe WiFi standaard 802.11ax en de gevolgen

Binnenkort wordt 802.11ax als nieuwe WiFi standaard geïntroduceerd. Hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk klaar is voor de toekomst? .11ax en/of .11ac? Dienen de switches een upgrade te krijgen? Deze vragen  en meer worden beantwoord tijdens dit webinar.

Webinar 14 maart 2018: WiFi voor scholen en bibliotheken

WiFi voor uw school of bibliotheek? Woon dan deze webinar bij. U hoort alles over de oplossingen die Aerohive op dit gebied biedt. Ook wordt het beheren van een WLAN-netwerk behandeld. 

Webinar 8 maart 2018: do's & don'ts voor uw WiFi-netwerk + cases

Krijg inzicht in de meest voorkomende Wi-Fi valkuilen en werk aan een betere kwaliteit van uw WiFi-netwerk. Diverse cases worden getoond om de werking van Aerohive WiFi goed in beeld te brengen. Neem deel aan dit 30 minuten durende webinar. 

Webinar 8 februari 2018: de belangrijkste features om WiFi-beheer te vereenvoudigen

Een betrouwbaar netwerk is een basisvereiste. Maar hoe zorg je voor balans tussen een snel netwerk voor je eindgebruikers en een beheersbaar netwerk voor je beheerders? Neem deel aan het 30 minuten durende webinar en krijg weer grip op je WiFi-netwerk.

Aerohive Webinar 18 januari 2018: Hoe cloud en SDN je netwerk transformeren in 2018

Hoe transformeren cloud en Software Defined Networking je IT-netwerk in 2018? Vereenvoudig het beheer van je LAN en WAN-omgeving door de principes van SDN succesvol toe te passen. Neem deel aan de webinar waarin onze system engineers je alles uitleggen over het beheren van je IT-netwerk in 2018.

Webinar 7 december 2017: Wat u moet weten voor 2018

Bent u klaar voor 802.11ax? Deze nieuwe standaard zorgt ervoor dat de snelheid en kwaliteit van een WiFi-netwerk sterk wordt verhoogd. Wat moet ku kiezen: 802.11ac of 802.11ax? En wat zijn de voordelen van het upgraden naar ax? Neem deel aan dit webinar en u bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Zakelijk WiFi.

Webinar 9 november 2017: WiFi design missers en het voorkomen van fouten

Neem deel aan dit webinar. Leer de belangrijkste fouten die je kunt maken bij een WiFi-design, die resulteren in lage performance, lastig netwerkmanagement, hoge complexiteit en hoge kosten. De engineers zullen vragen beantwoorden en belangrijke tips delen.

WiFi webinar 12 oktober 2017, 11.00 uur

WiFi snelheid - werkelijkheid versus belofte

WiFi-fabrikanten beloven hoge snelheden als het gaat om zakelijk WiFi. Een access point met 1,3 Gbps als verwachte snelheid, maar in werkelijkheid een veel lagere? Hoe kan dat? En hoe kunnen we die snelheid wel halen? Neem deel aan deze webinar en leer alles over de snelheid van WiFi.

WiFi webinar 21 september 2017, 11.00 uur

Top 12 tips van de WiFi-professionals

Het ontwerpen, uitrollen en managen van een WiFi-netwerk kan veel vragen en uitdagingen oproepen, zelfs voor de netwerkmanager met de meeste skills. We hebben 1300 WiFi-beheerders gevraagd om de meest belangrijkste inzichten te delen over het WiFi van heden ten dage. Neem deel aan ons webinar, leer van deze tips, en stel je eigen vragen. 

Aerohive webinar 22 augustus 2017, 11.00 uur

De kracht van 5 GHz

Neem deel aan de webinar over 5 GHz en leer hoe om te gaan met interferentie. Daarnaast leert u hoe u de capaciteit kunt verhogen en hoe de ROI op uw WiFi-netwerk is te verbeteren. WiFi kwam in 1997 op de markt op 2.4 GHz. Al snel volgde in 1999 5GHz: de basis voor WiFi-netwerken met hoge prestaties. Het resultaat is een flexibele en toekomstbestendige WiFi-oplossing, die ondersteuning biedt voor de 802.11ac/5GHz toekomst van WiFi. Haalt u eruit wat erin zit? 

"Maak kennis met Aerohive. Neem deel aan de webinar en ontvang een gratis acces point om mee te testen!"

Aerohive Networks Webinars

Voorwaarden gratis accesspoint bij Aerohive webinar

Onder de volgende voorwaarden ontvangt u een gratis Aerohive AP230 (en een 8-poorts switch) na deelname aan een Aerohive webinar: 

 • U bent geen bestaande (betalende) Aerohive gebruiker.
 • U bent een IT-professional met een valide zakelijk e-mailadres (privé emailadressen als Gmail en Yahoo worden niet geaccepteerd).
 • Wederverkopers, partners, consultants of distributeurs worden uitgesloten van deze actie.  
 • Deelnemende personen/organisaties moeten gevestigd zijn in Aerohive gecertificeerde landen (bijv. Nederland).
 • Deelnemende organisaties moeten een WLAN-project gepland hebben in de komende 12 maanden met een omvang van meer dan 10 access points.

Let op: komt u op basis van bovenstaande criteria niet in aanmerking voor een gratis access point? In overleg voorzien wij u samen met Aerohive graag van een gratis test-AP waarmee u uitgebreid de functionaliteiten van Aerohive kunt ontdekken. 

Webinar 20 juli 2017, 11.00 uur

WiFi security workshop

Neem deel aan ons webinar en leer welke top-5 fouten je kunt voorkomen als het gaat om WiFi security. De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things zorgen er onder andere voor dat er steeds meer aanvallen plaatsvinden op WiFi-netwerken. Voorkom securityproblemen door deel te nemen aan dit webinar.

Webinar 15 juni 2017

TCO-impact: WiFi-architecturen vergeleken

Neem deel aan ons webinar en identificeer de significante kosten en prestatiebeperkingen van de verschillende WLAN architectuur opties van vandaag de dag. Controllers, gebrek aan schaalbaarheid en gebrek aan flexibiliteit kunnen ervoor zorgen dat uw WiFi-oplossing meer kost dan u lief is. Aerohive laat u zien welk alternatief Aerohive biedt met haar controller-less zakelijke WiFi-oplossing.

Webinar 23 mei 2017

WiFi ontwerpfouten en hoe die te vermijden

Neem deel aan onze WiFi ontwerp workshop om inzicht te krijgen in de vijf gemeenschappelijke WiFi valkuilen die leiden tot lagere prestaties, belastend netwerkmanagement, een hogere complexiteit en hoge kosten. Gekwalificeerde deelnemers krijgen ook een gratis .11ac Access Point en een switch, om te testen. Ons team van CWNE Systems Engineers en lokale experts zullen uitleg geven over de netwerkontwerpfase. Daarnaast delen ze kennis om de belangrijkste fouten te helpen voorkomen. 


Creër een betere ervaring voor uw gebruikers: 

 • ontwerpen voor capaciteit en niet alleen voor dekking
 • bereik de beste datasnelheden 
 • optimaliseer bandbreedte
 • vereenvoudig de netwerkarchitectuur
 • PLUS ontvang een exemplaar van onze Pocket Guide: 5 WiFi ontwerp fouten (en hoe ze te vermijden) na de webinar.

Webinar 11 april 2017

De toekomst van WiFi (aanmelden niet meer mogelijk)

Het leveren van een kwalitatieve Wi-Fi-ervaring lijkt vaak een complexe, voortdurende reis door het sterk veranderde landschap van WLAN-standaarden en opkomende technologieën. Wat is de juiste weg, en waar kunnen we vandaag beginnen? Identificeer samen met Aerohive de routekaart naar de toekomst als het om WiFi gaat. In dit webinar o.a.: 

 • Veranderende WLAN-standaarden en technologieën: 802.11ac, MU-MIMO en 802.11ax, wat ze allemaal betekenen voor de toekomst van uw netwerk

 • iBeacons en internet of things, opkomende technologieën die nauw zijn verbonden met Wi-Fi, hype of realiteit?

 • Cloud Networking - een groeiend platform voor netwerkbeheer en meer

Webinar 21 maart 2017 11.00 uur

De top 5 WiFi-security fouten 

Maak kennis met de top 5 aan gemaakte WiFi-security fouten die ICT-managers momenteel maken. Het is belangrijk om grip te hebben op het WiFi-netwerk en daarbij te bepalen wie met welke rechten toegang mag krijgen. IOT zorgt ervoor dat steeds meer devices communiceren met het WiFi-netwerk. Dat zorgt voor meer aanvallen op de veiligheid van het netwerk. Leer alle ins en outs in onze webinar!

Webinar 19 januari 2017

WiFi prestaties workshop

Wilt u uw connectiviteit optimaliseren voor maximale prestaties? Dat wil toch iedereen? Kijk mee met onze WiFi-prestaties workshop op donderdag 19 januari om te leren hoe uw netwerkcapaciteit verdubbeld kan worden. 

Gekwalificeerde deelnemers krijgen ook een gratis .11ac access point en switch, om het zelf te gaan ervaren!

Onderwerpen workshop 19 januari: 

 • 5 GHz of 2,4 GHz? Hoe u de juiste access points selecteert voor de veranderende behoeften

 • Cloud en controllers - De impact op de prestaties van het netwerk

 • Nog veel meer 'best practice' tips 

Aerohive webinar 1 december 2016

Is 802.11ac wave 2 de oplossing? 

125 miljard devices zijn naar verwachting in 2020 verbonden met het IT-netwerk, waarvan de meeste WiFi gebruiken als de primaire toegangsmethode. 802.11ac wave 2 is de laatste standaard die het netwerk meer dan een Gigabit snelheid laat behalen. Echter, is het alleen investeren in de laatste technologie genoeg om prestaties te maximaliseren? Neem deel aan de webinar en laat onze experts je vertellen wat echt belangrijk is voor je netwerkdesign en leer een hype te onderscheiden van de realiteit. 

Webinar 11 november 2016 (11.00 uur)

Nederlandstalig, of indien gewenst in het Engels

Network Access Case Studies: van chronische pijn naar eenvoudig beheer

Het realiseren van de juiste toegang tot uw (W)Lan-netwerk mag geen pijnlijk proces zijn, maar moet uitblinken in eenvoud. Ook moet het goed te beheren zijn. In deze Aerohive webinar krijgt u tips hoe u onnodige stress met betrekking tot de netwerktoegang kunt voorkomen. Leer hoe u duizenden toegangscodes kunt beheren die veilig toegang bieden voor alle mogelijke devices.


Hieronder vindt u de kwalificatiecriteria voor het gratis accesspoint.

Aerohive webinar: 13 oktober 2016

Nederlandstalig, of indien gewenst in het Engels

BYOD & IoT: een groeiende bedreiging voor netwerk security

BYOD (Bring Your Own Device) en IOT (Internet Of Things) devices brengen diverse security risico's met zich mee. Steeds meer bedrijven gaan gebruik maken van IOT in de vorm van personal electronics en slimme technologiën. De vraag is hoe je toezicht kunt houden op wat en wie toegang krijgen tot het WiFi-netwerk, zonder de flexibiliteit te verliezen die gebruikers gewend zijn.

In deze webinar een antwoord op bovenstaande vragen.

Aerohive Webinar 8 september 2016 

Nederlandstalig, of indien gewenst in het Engels

Cloud en Software Defined Networking, wat betekent dat voor uw WiFi-omgeving?

De snelle evolutie van netwerkoplossingen en de impact van macro technologische trends maken de toekomstbestendigheid van uw infrastructuur complexer dan ooit.

De hype rond Software Defined Networking (SDN) en Cloud bereikt zijn hoogtepunt. Welke invloed hebben deze technologieën op de toekomstige vormgeving, implementatie en ondersteuning van uw draadloze LAN-infrastructuur?


Tijdens de webinar werden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Waaraan WiFi moet voldoen, om uw favoriete, schaalbare cloud-diensten te kunnen evenaren 
 • Nieuwe virtuele manieren om apparaten, diensten en capaciteit overal ter wereld te beheren  
 • Hoe wij samen met u de opstartkosten zo laag mogelijk kunnen houden en de lopende kosten kunnen verlagen met flexibele netwerken, diensten en apps
 • Samen uitvinden wanneer te investeren in nieuwe technologische ontwikkelingen
Aerohive Networks Footer
Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen