8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

Over Lagarde

Lagarde, meer dan een WiFi-leverancier

Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde één van de meest complete IP Service Integrators van Nederland. Lagarde biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:
-    Een compleet portfolio
-    Proactieve service en dienstverlening
-    Hoog kennisniveau


Lagarde werkt vanuit ruim 20 jaar ervaring, met 65 medewerkers. Door de jaren heen hebben wij meer dan 5000 succesvol gerealiseerde projecten opgeleverd. Lagarde werkt onder andere voor het MKB, MKB+, (semi)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Wij onderscheiden ons door commitment, flexibiliteit, snelheid en aandacht. Daarnaast bent u met Lagarde verzekerd van innovatieve oplossingen door een onafhankelijke selectie van de meest gerenommeerde oplossingen. Met de overname en integratie van Pellegrom Telecom in 2013 bieden wij landelijke dekking.


Lagarde levert oplossingen op het gebied van:
-    Netwerken
-    Telecommunicatie
-    ICT
-    Beveiliging 

Lagarde Putten

Kijk voor meer informatie en aanvullende diensten op onderstaande websites van Lagarde:

Lagarde.nl - algemene website van Lagarde

Allesineenvoormkb.nl - over KPN ÉÉN en aanvullende diensten

Wifiplan.nl - over WiFi met een plan

Mitelvoip.nl - over (hosted) telefonie

Toegangsysteem.nl - over toegangscontrole

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Lagarde: leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland

Limburg of Groningen? Lagarde biedt vanuit drie centraal gelegen locaties landelijke dekking. Honderden grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de oplossingen van Lagarde.

"Wij zien dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi."

WiFi-leverancier of totaalleverancier?

Lagarde maakt het verschil

Wat onderscheidt Lagarde van andere WiFi-leveranciers? Om te beginnen zijn de meeste partijen die WiFi-netwerken realiseren vaak bedrijven met een smal portfolio. Meer concreet: ze focussen op het realiseren van WiFi-netwerken aangevuld met een gedeelte netwerkinrichting. Lagarde heeft meerdere disciplines in haar portfolio en werkt met meerdere experts op deze disciplines. Wij zien dan ook dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi. Maar ook beveiligingsoplossingen vinden vaak een weg over het IT-netwerk en gaan gebruik maken van uw WiFi-netwerk.


In de toekomst kunt u daardoor bij Lagarde blijven aankloppen voor advies over de inrichting van uw WiFi-netwerk en/of verdere netwerkinrichting en andere oplossingen zoals telefonie of toegangscontrole. Wij bieden één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening!

Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen