Wifi Site Survey

Belangrijke stap voor het verder inrichten van uw WiFi-netwerk
Een WiFi Site Survey is een meting waarmee u inzicht krijgt in de bereikbaarheid en mogelijke storende signalen in en rondom uw pand. Een eerste en belangrijke stap voor het verder inrichten van uw WiFi-netwerk.

Wij verzorgen een meting op locatie. Onze specialisten brengen precies in kaart hoe een WiFi-netwerk ingericht dient te worden. Op basis van deze meting analyseren wij de benodigde dekking en interferentie. Zodat u bijvoorbeeld weet waar uw nieuwe access points het beste geplaatst kunnen worden.

Heeft u al een WiFi-netwerk ingericht, maar is er sprake van verstoringen? Met een WiFi site survey brengen wij de storingsfactoren in kaart. Na afloop ontvangt u een rapport van de analyses en een advies voor het verbeteren van de WiFi-netwerkinrichting.

Wifi site survey

Uw WiFi-netwerk optimaliseren?

Het professioneel inrichten van uw WiFi-netwerk begint met een Site Survey

Ontvang informatie

WiFi Site Survey voorbeeld

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een ingetekende plattegrond. Door middel van onze WiFi-planner kunnen wij voor u de juiste dekking garanderen afhankelijk van uw wensen. Het aantal accesspoints dat benodigd is komt daarin naar voren. In ons adviesrapport vindt u uiteraard ook meer informatie over eventuele storingsbronnen die kunnen optreden.

Wij garanderen de juiste dekking afhankelijk van uw wensen.

Wifi site survey plattegrond

Referenties

Wat klanten over ons zeggen.
‘Deskundige club met brede ICT-kennis’ Berg Toys

MKB, Ede

‘Lagarde is een professionele organisatie die goede kwaliteit en service biedt aan haar klanten.’ Hop Metaalconservering

Industrie, Barneveld

Inrichting WiFi-Netwerk

“Op basis van de netwerktekening kunnen wij uw WiFi-netwerk inrichten met de juiste middelen. Afhankelijk van uw wensen resulteert dat in een combinatie van accesspoints met of zonder externe wifi-antennes.

Kortom: een totaaloplossing voor al uw wifi-wensen.”

 

WiFi Site Survey werkwijze

Zo gaan wij te werk

Netwerk

Allereerst spreken we met u af wat uw wensen zijn voor draadloos internet en op welk detailniveau wij uw netwerk moeten gaan analyseren.

Analyse

Daarna gaan wij aan de slag om een analyse te maken van het dekkingsniveau, het aantal benodigde accesspoints, (eventuele) storingsbronnen, etc.

Rapport

Wij werken een rapport voor u uit waarin een gedetailleerd advies wordt weergegeven. Zo bent u in staat om een gedegen afweging te maken hoe en tegen welke investering u het draadloze netwerk wenst in te richten.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren