8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

Nevenvestigingen

Te vaak worden ICT-managers geconfronteerd met onoverzichtelijke en gecompliceerde ICT-oplossingen verspreid over de meerdere vestigingen. Dat kan beter…

Bedrijven met meerdere vestigingen, eventueel met onderling grote afstanden, worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van beheer, controle en support op het WiFi-netwerk. Voor het besturen van een multi-site ICT-omgeving is standaardisatie en eenheid in uw bedrijfsnetwerk van groot belang

WiFi nevenvestiging

Flexibel uitbreiden richting nevenvestigingen

Zodra u een primair WiFi-netwerk van Aerohive op uw hoofdlocatie heeft, is het uitbreiden richting nevenvestigingen zeer eenvoudig. Aerohive Networks biedt een ongekende flexibiliteit in haar WiFi-netwerk. Het werkt namelijk zonder WLAN-controllers en is, doordat access points auto provisioning ondersteunen, razendsnel en eenvoudig uit te breiden.

Beheer, inzicht en management

Eenmaal het WiFi-netwerk uitgebreid richting uw nevenvestigingen? U wilt dan ook graag op afstand het netwerk kunnen beheren. Met Aerohive Networks is het WiFi-netwerk op de nevenvestiging feitelijk één en hetzelfde netwerk als op uw hoofdlocatie. Hierdoor ontstaat een makkelijk en eenvoudig te managen WiFi-netwerk. Vanuit één Hivemanager heeft u controle over het gehele WiFi-netwerk. Wel zo makkelijk en efficiënt!


Troubleshooting

Doordat het netwerk één geheel is wordt ‘troubleshooting’ eenvoudiger. Op afstand kan bekeken worden waar de problemen zich voordoen. Met de rapportages kan eventueel inzicht verkregen worden in de historie en prestaties, waarna u actie kunt ondernemen. In noodgevallen is een access point in no-time vervangen voor een andere, door de nieuwe simpelweg op te sturen/of te brengen en in het netwerk te pluggen. 


Extra mogelijkheden

Aerohive heeft nog een aantal mogelijkheden waardoor het zeer geschikt is voor het inrichten van nevenvestigingen. Denk aan:
-    toegang verlenen tot het netwerk door guestmanagement
-    medewerkers laten werken vanuit een BYOD-beleid
-    beveiligingsconfiguraties instellen

Beheer uw netwerk

De Hivemanager Online biedt u uitgebreide managementmogelijkheden, door simpel in te loggen met een browser (lees meer). Meerdere vestigingen door het land én toch één gecentraliseerd WiFi-netwerkbeheer? Het is mogelijk met een Aerohive Networks WiFi-netwerk.

Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen