8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

Aerohive Guest WiFi

Aerohive biedt met de WiFi Guestmanager een belangrijke tool voor het inrichten en reguleren van bezoekersstromen op uw WiFi-netwerk.

Een gastennetwerk mag in veel situaties niet ontbreken. In veel gevallen is het bieden van een veilige toegang zelfs dé aanleiding om te kiezen voor een professioneel WiFi-netwerk. Aerohive biedt met Aerohive guest WiFi een belangrijke tool voor het inrichten en reguleren van bezoekersstromen op uw WiFi-netwerk. 


De oplossing van Aerohive voor guestmanagement is haar (private) pre-shared-key oplossing. De Private PSK is een gepatenteerde encryptie en authenticatie methode voor het verlenen van toegang tot het WiFi-netwerk. WiFi gastenbeheer was niet eerder zo eenvoudig!

"De Private PSK is een gepatenteerde encryptie en authenticatie methode voor het verlenen van toegang tot het WiFi-netwerk."

Voordelen van Aerohive WiFi guestmanagement

De Guestmanager van Aerohive Networks levert verschillende voordelen op:
-    sterke encryptie en authenticatie technieken voor bezoekers
-    eenvoudig beschikbaar stellen van de PSK (toegangscodes)
-    mogelijkheid om op individueel niveau codes uit te delen
-    minder complex, kostbaar en tijdrovend dan de WPA/WPA2 methodes


Aerohive WiFi Guestmanagement

Toepassingen van WiFi guestmanagement

Naast het verlenen van toegang tot het WiFi-netwerk biedt de WiFi guestmanagement oplossing van Aerohive ook de mogelijkheid om policies en rechten toe te kennen aan gebruikers. Dit kan op drie niveau’s. Namelijk op basis van:

  • individuen: bepaal per individu wat de rechten en mogelijkheden zijn.
  • gebruikersgroepen: bepaal op basis van gebruikersgroepen de rechten en mogelijkheden.
  • SSID’s: bepaal per SSID wat de rechten en mogelijkheden zijn en geef bijvoorbeeld bezoekers  toegang tot een andere SSID dan medewerkers."De Private PSK is een gepatenteerde encryptie en authenticatie methode voor het verlenen van toegang tot het WiFi-netwerk. WiFi gastenbeheer was niet eerder zo eenvoudig!"

Aerohive WiFi Event
Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen