8,6 8 ,6 234 reviews Bekijk reviews

WiFi in de retail

Retailers en detailhandelaren staan voor een dilemma. Internetverkoop blijft groeien. Wie heeft er nog een winkel nodig?

De branche richt zich op het nieuwe winkelen. Beleving in de winkel of winkelcentrum staat voorop. Gemak, plezier, veiligheid en vooral toegang tot internet is de combinatie die het winkelende publiek zoekt.


De marges staan onder druk. Efficiency is verheven tot een kunst. De inzet van draadloze internettoegang in zowel de winkel als de goederenafhandeling achter de schermen begint hierin een cruciale rol te spelen. Effectiever werken levert concurrentievoordeel op. Een draadloos netwerk voor uw winkelbezoeker levert u veel meer op dan alleen een tevreden bezoeker.


Aerohive Networks heeft een geschikte WiFi-oplossing voor uw retailorganisatie én kent integraties met specifieke externe applicaties die een WiFi-netwerk ook voor uw organisatie interessant maken.

Concurrentievoordeel

Effectiever werken levert concurrentievoordeel op. Een draadloos netwerk voor uw winkelbezoeker levert u veel meer op dan alleen een tevreden bezoeker.

WiFi retail

Aerohive oplossingen voor uw retail organisatie

Iedereen tevreden door de juiste oplossingen, de klant, de medewerkers én de ICT-manager!

 • Gastennetwerk met welkomstpagina    

  • Indien gewenst laat u bezoekers instemmen met gebruikersvoorwaarden die u zelf opstelt door middel van een welkomstpagina in het klantennetwerk of gastennetwerk. Wat dacht u van reclameboodschappen op de welkomstpagina?

 • Gecentraliseerd management

  • Bestaat uw retailorganisatie uit meerdere vestigingen en ligt het beheer in handen van één systeembeheerder? De online Hivemanager maakt het mogelijk om meerdere omgevingen te managen vanuit één locatie door één persoon.

 • Mesh-technologie

  • Zelf herstellend vermogen in het netwerk door connectiviteit op te bouwen rondom uitgevallen access points. Op deze manier hoeft geen enkele ruimte verstoken te blijven van WiFi-dekking en kunnen uw klanten gewoon blijven winkelen mét WiFi-toegang. Gebruikers bewegen veilig tussen het ene en andere access point zonder de connectiviteit te verliezen.

 • Zonder controllers

  • De controller loze architectuur maakt een WiFi-netwerk niet alleen voordeliger in aanschaf. Ook zijn er hierdoor geen trechterknelpunten in het netwerk die gevoelig zouden zijn voor storingen of vertragingen.

 • Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden    

  • Elke organisatie wil groeien. Zeker in de retail. Met de eenvoudige plug and play opzet van een Aerohive WiFi-netwerk is een nieuwe vestiging binen no-time voorzien van een dekkend WiFi-netwerk mét de instellingen van uw bedrijfsnetwerk.

 • Eenduidig prijsmodel    

  • Geen additionele licentiekosten bij uitbreiding van het netwerk of het in gebruik nemen van nieuwe toepassingen. Hierdoor is een Aerohive netwerk zeer geschikt voor een test op kleine schaal om het vervolgens breder uit te rollen.

Centraal management

Bestaat uw retailorganisatie uit meerdere vestigingen en ligt het beheer in handen van één systeembeheerder? De online Hivemanager maakt het mogelijk om meerdere omgevingen te managen vanuit één locatie door één persoon.


Bekijk de mogelijkheden in het filmpje hiernaast ->

Gratis onze brochure ontvangen?Brochure aanvragen