Over Lagarde Groep

Meer dan een WiFi-leverancier

Lagarde Groep levert

Oplossingen op het gebied van
fab|fa-squarespace|

Netwerken

Een stabiel bedrijfsnetwerk is altijd beschikbaar en waarborgt de continuïteit van uw ICT-omgeving en daarmee de bedrijfsprocessen.
et|icon_phone|

Telecommunicatie

Bereikbaar zijn, kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat zijn de primaire functionaliteiten van vaste telefonie
et|icon_desktop|

ICT

Alles voor optimale samenwerking online te huur. ICT-beheer en support: alles rond systemen, werkplekken en netwerken.
et|icon_lock_alt|~

Beveiliging

Beveiliging is een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren.

Kijk voor meer informatie en aanvullende diensten op onderstaande websites van Lagarde Groep:

Lagarde.nl – algemene website van Lagarde

Allesineenvoormkb.nl – over KPN ÉÉN en aanvullende diensten

Mitelvoip.nl – over (hosted) telefonie

Toegangsysteem.nl – over toegangscontrole

Logo Lagarde

Verbeter uw wifi

“Wij zien dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi.”

Lagarde Groep: Leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland

Landelijke dekking

Limburg of Groningen? Lagarde Groep biedt vanuit drie centraal gelegen locaties landelijke dekking. Honderden grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de oplossingen van Lagarde Groep.

WiFi-leverancier of totaalleverancier

Lagarde Groep maakt het verschil

Wat onderscheidt Lagarde Groep van andere WiFi-leveranciers? Om te beginnen zijn de meeste partijen die WiFi-netwerken realiseren vaak bedrijven met een smal portfolio. Meer concreet: ze focussen op het realiseren van WiFi-netwerken aangevuld met een gedeelte netwerkinrichting. Lagarde Groep heeft meerdere disciplines in haar portfolio en werkt met meerdere experts op deze disciplines. Wij zien dan ook dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi. Maar ook beveiligingsoplossingen vinden vaak een weg over het IT-netwerk en gaan gebruik maken van uw WiFi-netwerk.

In de toekomst kunt u daardoor bij Lagarde Groep blijven aankloppen voor advies over de inrichting van uw WiFi-netwerk en/of verdere netwerkinrichting en andere oplossingen zoals telefonie of toegangscontrole. Wij bieden één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren