BYOD met WIFI

Gebruiken van eigen of zelf gekozen mobiele apparaten

Bring Your Own Device

Richt BYOD professioneel in voor optimale beveiliging en gebruikersgemak

Ontvang informatie

BYOD vs CYOD

Een alternatief voor BYOD is CYOD. CYOD staat voor “Choose Your Own Device” en is als het ware hetzelfde idee als een ‘laptop van de zaak’. Bij CYOD stelt de organisatie een aantal devices beschikbaar voor het personeel om uit te kiezen. Het nadeel is dat de aanschafkosten nog steeds voor de organisatie zijn. Echter is het voordeel dat het voor de IT-afdeling eenvoudiger is te managen.

Ga bij uzelf eens na: Wilt u gebruik maken van BYOD of CYOD? En zo ja, hoe regelt u dit met uw WiFi-netwerk? Hoe zorgt u ervoor dat alle devices met de juiste rechten toegang hebben tot uw netwerk. De oplossingen van Aerohive bieden uitkomst.

Aerohive BYOD devices

De voordelen van BYOD

Waarom bedrijven lyrisch zijn over BYOD

Kostenbesparing

Medewerkers gebruiken hun laptop en/of smartphone voor het werk. Dit betekent een kostenbesparing voor de organisatie.

Bekend terrein

Doordat de werknemer zijn/haar eigen devices gebruikt zijn er geen verrassingen. Er kan direct productief mee gewerkt worden.

Minder onderhoud

Werknemers onderhouden hun devices waarschijnlijk goed. Ook wordt er sneller overgestapt op nieuwere devices, bijvoorbeeld bij smartphones. Dit scheelt in het onderhoud.

Informatie aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren