Aerohive connect & select

Een flexibel en professioneel WiFi-platform
Met een Aerohive netwerk heeft u de oplossing om de productiviteit van uw onderneming te verbeteren. Over het algemeen wordt met een Aerohive netwerk de complexiteit van uw huidige netwerk sterk vereenvoudigd en worden de beheerskosten lager. Met Aerohive connect, select en insight biedt Aerohive een flexibel platform.

 

De oplossing bestaat uit:

et|icon_check|N
Connectschaalbaar basisplatform met monitoring
et|icon_check|N
Select: cloudplatform met dashboard en uitgebreide functionaliteiten
et|icon_check|N
Insight: open WiFi API platform
Aerohive connect select insight

Aerohive Connect & Select

De Aerohive oplossing voor gastennetwerken

Aerohive heeft voor deze situaties een unieke oplossing ontwikkeld: de Private Preshared Key (PPSK). Hiermee krijgt elke gebruiker een eigen uniek wachtwoord op één SSID. Hiermee kunnen er duizenden gebruikers aanmelden op één SSID en krijgt u vele mogelijkheden.
Elke PPSK-gebruiker behoort tot een groep en elke groep zit gekoppeld aan een profiel. Dit betekend dat elke PPSK-gebruiker gekoppeld kan worden aan een verschillend VLAN met verschillende firewall, QoS, schedule en VPN-instellingen.
Daarnaast geeft PPSK binnen een organisatie voordelen ten opzichte van PSK, wanneer een medewerkers de organisatie verlaat hoeft alleen zijn account te worden verwijderd, in plaats dat het Wi-Fi wachtwoord voor een groep medewerkers moet worden aangepast.

 

Captive webportal

Gemakkelijk zelf aanmelden voor gasten door middel van zelfregistratie via een web portal. Er zijn 5 aanmeldmogelijkheden, van een open gasten netwerk tot zelf registratie met accordering door een medewerker.

Kiosk applicatie

Zelf registratie voor gasten via een kiosk applicatie die door middel van een iPad aangeboden wordt. Ideaal voor gebruik in lobby’s.

Receptie applicatie

Uitgebreide software voor het aanmaken van WLAN accounts voor bijvoorbeeld uw gasten. Ook de mogelijkheid om groepen aan te melden.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren