Aerohive Oplossingen

Alle informatie rondom Aerohive producten

WiFi-oplossingen

Voor een professioneel wifi-netwerk

Aerohive Connect Select Insight

Met een Aerohive netwerk wordt de complexiteit van uw huidige netwerk sterk vereenvoudigd en worden de beheerskosten lager. Met Aerohive connect, select en insight biedt Aerohive een flexibel platform.

Lees meer over Aerohive connect, select en insight

BYOD

Steeds meer devices, hoe gaat u hiermee om? Aerohive Networks heeft passende oplossingen voor het invullen van een veilige, flexibele, complete en betrouwbare BYOD-omgeving.

Lees meer over BYOD

Controller-less

WLAN-controllers kunnen dataverkeer opstoppen of vertragen. Uitbreiding vraagt al snel om nieuwe controllers, of nieuwe licenties voor uw controller. Aerohive Networks heeft het controller-probleem opgelost door een WiFi-architectuur zonder controllers te ontwerpen.

Lees meer over controller-less

Guestmanagement

De oplossing van Aerohive voor guestmanagement is haar (private) pre-shared-key oplossing. De Private PSK is een gepatenteerde encryptie en authenticatie methode voor het verlenen van toegang tot het WiFi-netwerk. WiFi gastenbeheer was niet eerder zo eenvoudig!

Lees meer over guestmanagement

Hivemanager

Binnen een Aerohive WiFi-netwerk beheert u het netwerk met de Hivemanager. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Lees meer over Hivemanager

mesh-redundantie

Aerohive heeft haar access points voorzien van MESH-technologie. Hierdoor ontstaat een MESH netwerk wat zelf herstellend is bij uitval van een access point.

Lees meer over mesh-redundantie

Pre Shared Key

Een bezoeker in het pand. En nu? Krijgt hij wel of geen toegang tot het WiFi-netwerk? Zet u het WiFi-netwerk open? Richt u een gastennetwerk in? Gasten in het netwerk zijn geen bedreigingen meer met Aerohive.

Lees meer over pre shared key

Private client groups

Uw wifi-netwerk op microniveau beheren? Het is mogelijk met private client groups. Stel per ruimte toegang en rechten in.

Lees meer over private client groups

Product Aerohive

Aerohive is een compleet, betrouwbaar, flexibel, veilig en eenvoudig product. Waarom? Dat leggen we u graag uit.

Lees meer over het product Aerohive

Voice over WiFi

Voice en WiFi hebben elkaar gevonden! De WiFi-architectuur van Aerohive is zeer geschikt voor het realiseren van een Voice over WiFi-oplossing.

Lees meer over voice over wifi

WiFi Security

Aerohive Networks biedt een flink aantal securitymogelijkheden, zodat u zeker weet dat u daar geen omkijken naar heeft. Anders gezegd; u heeft geen externe toepassingen nodig voor het garanderen van een veilig WiFi-netwerk.

Lees meer over wifi security

Zakelijk WiFi

Professioneel zakelijk WiFi is een vereiste voor een productieve werkomgeving. Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Lees meer over zakelijk WiFi

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren