Aerohive Branche Router – BR200

Branche Router met gigabit Ethernet, optioneel PoE en 3x3:3 802.11n

Door veilige routering en hoogwaardige WiFi te realiseren vanuit één apparaat, zorgt de BR200 voor essentiële netwerk- en beheermogelijkheden. Met de HiveOS Routing als basis, biedt deze BR200 snelle roaming, gebruikers gebaseerde toegang en volledige firewall beveiliging. Dit in combinatie additionele beveiliging en RF-netwerk mogelijkheden. De BR200 biedt dit alles zonder dat er gecentraliseerde controllers nodig zijn. De BR200 is een perfecte oplossing voor telewerkers.

De BR200 is beschikbaar in twee varianten: de BR200 en de BR200-WP. De BR200 voorziet in LAN-connectiviteit in combinatie met de mogelijkheden van HiveOS routing inclusief RADIUS server/proxy, beveiligde WiFi-toegang, en cloud gebaseerde management. De BR200 –WP biedt voorgaande in combinatie met PoE en 3x3 3 802.11a/b/g/n Aerohive WiFi.

Branche router BR200

“Met de HiveOS Routing als basis, biedt deze BR200 snelle roaming, gebruikers gebaseerde toegang en volledige firewall beveiliging.”

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren