Routers

Bekijk het aanbod

Aerohive BR100

BR100

Branche Router met ingebouwde 802.11n
Mobiliteit gecombineerd met hoogwaardige routing en beveiliging in een compact apparaat. Met de HiveOS Routing als basis, biedt deze BR100 snelle roaming, gebruikers gebaseerde toegang en volledige firewall beveiliging. Dit in combinatie additionele beveiliging en RF-netwerk mogelijkheden. De BR100 biedt dit alles zonder dat er gecentraliseerde controllers nodig zijn. De BR100 is een perfecte oplossing voor telewerkers.

BR200

Essentiële netwerk- en beheermogelijkheden
Door veilige routering en hoogwaardige WiFi te realiseren vanuit één apparaat, zorgt de BR200 voor essentiële netwerk- en beheermogelijkheden. Met de HiveOS Routing als basis, biedt deze BR200 snelle roaming, gebruikers gebaseerde toegang en volledige firewall beveiliging. Dit in combinatie additionele beveiliging en RF-netwerk mogelijkheden. De BR200 biedt dit alles zonder dat er gecentraliseerde controllers nodig zijn. De BR200 is een perfecte oplossing voor telewerkers.

De BR200 is beschikbaar in twee varianten: de BR200 en de BR200-WP. De BR200 voorziet in LAN-connectiviteit in combinatie met de mogelijkheden van HiveOS routing inclusief RADIUS server/proxy, beveiligde WiFi-toegang, en cloud gebaseerde management. De BR200 –WP biedt voorgaande in combinatie met PoE en 3×3 3 802.11a/b/g/n Aerohive WiFi.

Aerohive BR200

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren