Aerohive Acces point
Atom AP30

Direct en overal WiFi, het is nu mogelijk!

De Aerohive Atom AP30 biedt de mogelijkheid om Aerohive access points aan te vullen of vervangen. De mogelijkheden voor beheer vanuit de cloud en de beschikbaarheid van mesh-functionaliteit stelt de IT-afdeling in staat om hun toegangsnetwerken op elke locatie makkelijk zelf aan te passen. Handig met het oog op de voortdurende veranderende behoeften van de draadloze clients. De Atom AP30 is een form factor access point met alle functies en mogelijkheden van traditionele access points met netwerktoegang op basis van identiteit, een software-defined architechtuur en enterprise performance management.

Aerohive Atom ap30

Aerohive AP30

Binnen een minuut online
Connect

Connect

Discover

Discover

Provision

Provision

GO!

GO!

Uw voordelen
Wat wij u bieden

Dekking in ‘dode’ zones
De Atom AP30 breidt de draadloze dekking direct uit naar ‘dode’ zones. Denk aan kantines, opslagruimtes of het einde van een lange gang.

Oplossing voor overbelasting
Deze AP wordt gebruikt in aanvulling op overbelaste AP’s om extra draadloze dekking beschikbaar te stellen bij grote gebruikersaantallen. Denk aan vergaderruimtes, trainingsruimtes en aula’s.

Kostenefficiëntie voor mobiele kantoren
De Atom AP30 is eenvoudig tijdelijk of permanent te installeren in mobiele kantoren, zoals bouwketens, hotels en cruiseschepen.

Directe en veilige uitbreiding van zakelijke connectiviteit
Organisaties kunnen de draadloze connectiviteit met de Atom AP30 direct uitbreiden naar elke locatie waar een stopcontact beschikbaar is en een IP-adres kan worden opgehaald.

Inzet als IoT-hub
De Atom AP30 kan snel elk IoT-apparaat met een netwerk verbinden. Dit is ook mogelijk in moeilijk bereikbare locaties. De AP kan als IoT-hub worden ingezet en elk draadloos en op Ethernet gebaseerd apparaat, inclusief IoT-sensoren, veilig verbinden.

Prestatieverbetering voor netwerken van derden
De Atom AP30 is compatibel met draadloze netwerken van derden. De AP ondersteunt bij problemen met de draadloze dekking en capaciteit.

“Dit is het eerste zakelijke draadloze access point dat op een stopcontact kan worden aangesloten.”

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren