Aerohive Acces point – AP245X

Hoogwaardige universele 802.11ac Wave2 Dual-Radio Access Point

De Access Point AP245X combineert de 802.11ac Wave2 technologie met de eenvoud van de Aerohive architectuur. Deze lijn van energiezuinige AP’s combineert op unieke wijze de BLE radio voor iBeacon en andere iBeacon applicaties en een standaard USB poort, waarmee een verscheidenheid aan Internet of Things toepassingen mogelijk wordt. De AP245X is eenvoudig in uw bestaande 802.3af of 802.3at vermogens- en netwerkinfrastructuur te integreren.

De AP245X biedt twee simultaan te gebruiken 2,4Ghz 3x3, 3 stream MIMO en 5Ghz 3x3, 3 stream MU-MIMO radio’s. Met een extra ruim temperatuurbereik en externe antenne-aansluitingen is de AP245X is bij uitstek geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen, waarin speciale antennes nodig zijn of waarin de omgevingstemperatuur hoog oploopt.

ap 245x

Belangrijkste voordelen

Voordelen van de AP245X

 

 

N

Enterprise software functionaliteit, inclusief RADIUS, DHCP server, locatievoorzieningen en spectrumanalyse, wordt gecombineerd met door hardware ondersteunde beveiliging en geautomatiseerde installaties.

N

De bestaande PoE infrastructuur heeft geen upgrade nodig om de 802.11ac Wave2 technologie toe te passen. De verbeterde energie-efficiënte levert prestaties op het niveau van AP245X full 3-stream, 2,4Ghz en 5Ghz 802.11ac, in de bestaande 802.3af PoE infrastructuur.

N

De geïntegreerde BLE (Bluetooth Low-energy) radio maakt mobiele verbindingen mogelijk, gebaseerd op omgevingsdata, microlocatie of oriëntatie.

N

Een TPM chip (Trusted Platform Module) zorgt voor extra veiligheid door hardwarematige sleutel- en configuratiecodering.

N

Het AP is voorzien van Application Visibility and Control functionaliteit (AVS), inclusief rapportages, stateful firewall en de krachtige Aerohive Quality of Service.

N

Beheer via een openbaar of eigen cloud-based HiveManager NG platform.

Kenmerken van de AP245X

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren