Aerohive Acces point – AP141

802.11n dual-radio Access Point

AEROHIVE NETWORKS AP141 access points leveren 2x2:2 802.11n draadloze toegang, geoptimaliseerde RF-prestaties en verbeterde ontvangstgevoeligheid voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring bij netwerken die ondersteuning bieden aan meerdere typen clients, waaronder consumenten, BYOD (Bring your own device) en zakelijke apparaten.

Aerohive AP141 is een betaalbare 2x2 MIMO-oplossing voor bedrijven en is daarmee ideaal voor het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijven met geografisch verspreide vestigingen. De AP141 heeft twee radio’s die tegelijkertijd toegang hebben tot 2,4 GHz en 5 GHz, met beveiligingscontrole in beide banden. Hierdoor biedt de AP141 hoge prestaties en beveiliging tegen een aantrekkelijke prijs.

De AP141 biedt dankzij de unieke en robuuste Cooperative Control-architectuur van Aerohive zowel automatische mesh-redundantie als ondersteuning voor clients die compatibel zijn met 802.11a/b/g/n.

Voor de Aerohive AP141 kunnen dezelfde bevestigingskits en voeding worden gebruikt als voor de Aerohive AP330 en AP350. Hierdoor is het gebruik van reserveonderdelen, het plaatsen van nieuwe bestellingen, de bevoorrading en het beheer van bedrijfsmiddelen zeer eenvoudig.

Aerohive access point AP141

Wilt u weten welke Access Points geschikt zijn voor uw situatie? Neem contact op via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren