Aerohive Acces point – AP130

Access Point voor twee radio’s voor uitgebreide netwerken

De AP130 access points van AEROHIVE NETWORKS voor ondernemingen zorgen voor een naadloze overgang naar 802.11ac. AP130 is een krachtige oplossing die de uitdaging van meer gebruikers, meer toestellen en meer applicaties met glans doorstaat. Aerohive heeft een AP ontwikkeld voor Wi-Fi op alle plaatsen in uitgebreide netwerkomgevingen dat krachtig genoeg is om alle diensten te leveren die nodig zijn voor het netwerk van een onderneming en toch voldoende betaalbaar om in  en netwerk met hoge capaciteit te installeren.

AP130 combineert 2x2, tweestrooms, 802.11ac Wi-Fi technologie en geavanceerde beveiliging in een oplossing met een strak prijskaartje, zodat u ultrasnelle Wi-Fi in elk kantoor of klaslokaal kunt  installeren. Door de innovatieve gedistribueerde Cooperative Control architectuur van Aerohive met het krachtige HiveOS-besturingssysteem te combineren, samen met de mogelijkheid om het totale functiepakket in de bestaande PoE-infrastructuur te integreren, beantwoordt AP130 aan de Aerohive-norm van oplossingen met een scherp prijskaartje waarmee elke onderneming, groot of klein, krachtige Wi-Fi-netwerken kan installeren.

AP130 geeft uw mobiele toestellen, waaronder bestaande Wi-Fi types een professioneel karakter. AP130 biedt een maximale totale gegevenssnelheid van 867Mbps op de 5-GHz band. Het ondersteunt tegelijkertijd twee radio’s op 2.4Ghz 802.11b/g/n en 5Ghz 802.11a/n/ac.

Access Point AP130

Professioneel karakater

“AP130 geeft uw mobiele toestellen, waaronder bestaande WiFi types een professioneel karakter.”

AP130 biedt een volledig overzicht van de applicaties en ondersteunt het beheer van functies zoals rapportering, stateful firewall en degelijke Quality of Service (QoS) van Aerohive, waardoor verschillende gebruikers, groepen van gebruikers en toestellen voorrang krijgen bij het dataverkeer en de snelheid van het dataverkeer wordt bepaald.

AP130

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren