Aerohive Acces point – AP121

802.11n dual-radio Access Point

AEROHIVE NETWORKS AP121 access points leveren 2x2:2 802.11n, geoptimaliseerde RF-prestaties en verbeterde ontvangstgevoeligheid voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring bij netwerken die ondersteuning bieden aan meerdere soorten clients, waaronder consumenten, BYOD (bring your own device) en zakelijk apparaten.

Aerohive AP121 is een betaalbare 2x2 MIMO-oplossing voor bedrijven en is daarmee ideaal voor het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijven met geografisch verspreide vestigingen. De AP121 heeft twee radio’s die tegelijkertijd toegang hebben tot 2,4 GHz en 5 GHz, met beveiligingscontrole in beide banden. Hierdoor biedt de AP121 de hoogste prestaties en beveiliging tegen een aantrekkelijke prijs.

De AP121 biedt dankzij de unieke en robuuste Cooperative Control-architectuur van Aerohive zowel automatische mesh-redundantie als ondersteuning voor clients die compatibel zijn met 802.11a/b/g/n. Voor de Aerohive AP121 kunnen dezelfde bevestigingskits en voeding worden gebruikt als voor de Aerohive AP330 en AP350. Hierdoor is het gebruik van reserveonderdelen, plaatsen van nieuwe bestellingen, bevoorrading en beheer van bedrijfsmiddelen zeer eenvoudig.

Aerohive access point AP121

“Verbeterde ontvangstgevoeligheid voor een ongeëvenaarde gebruikservaring”

“Aerohive AP121 is een betaalbare 2x2 MIMO-oplossing voor bedrijven en is daarmee ideaal voor het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijven met geografisch verspreide vestigingen.”

AP121

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren