WiFi-netwerk voor je bedrijfsproces

Bert Noteboom DGA Lagarde Groep
Bert Noteboom
Algemeen directeur
06.11.2017

“Skypen, mailen, werken in de cloud: het is niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkomgeving. Wat betekent dit voor uw WiFi-netwerk?” 

Met een Aerohive netwerk heeft u de oplossing om de productiviteit van uw onderneming te verbeteren. Over het algemeen wordt met een Aerohive netwerk de complexiteit van uw huidige netwerk sterk vereenvoudigd en worden de beheerskosten lager. Met Aerohive connect, select en insight biedt Aerohive een flexibel platform.

Je zult denken: wat hebben een algemeen directeur en WiFi met elkaar gemeen? Ik ervaar iedere dag aan den lijve hoe prettig een goed WiFi-netwerk is. Ongeacht het device dat ik gebruik, overal kan ik bij m’n mail, agenda’s van collega’s, conference calls plegen met collega’s en klanten en sturen op cijfers. Omdat ik overal onze online administratie kan inzien. Zo kan ik real-time sturen in het bedrijfsproces, waardoor ik in-control ben. WiFi is voor mij als een goede kop koffie. Dat gun ik mezelf, maar zeker ook collega’s en klanten.

WiFi in stad

Voordelen professioneel WiFi-netwerk

Ongestoord werken

Iedere werknemer wil ongestoord kunnen werken. Lange uploadtijden, geen instructievideo kunnen kijken of traag ladende internetpagina’s zijn onnodige irritaties op de werkvloer. WiFi is een eerste voorwaarde om lekker te kunnen werken, net als een goede bureaustoel en frisse lucht. Voorkom onnodige stroperigheid in je werkproces: zorg dat de draadloze verbinding werkt.

Service voor je gasten

Ook voor gasten is WiFi een eerste behoefte. Biedt ze naast koffie ook de verbinding met de online snelweg aan. Zo kan er gepresenteerd worden en kun je ook goed samenwerken, acties tegelijk uitvoeren en nog even de nieuwe bedrijfsvideo laten zien. Alles draadloos uiteraard.

Klaar voor innovatie

Werken in de cloud, steeds meer bedrijven maken de overstap. Applicaties worden steeds meer webbased. Data wordt steeds meer en steeds frequenter online gehuisvest. Mooie ontwikkelingen! Een van de voorwaarden om deze innovatie een plek te bieden in je organisatie is een snelle en stabiele verbinding. Snelle WiFi is een van de randvoorwaarden hierbij. Ben jij klaar voor deze ontwikkelingen?

Veiligheid

Begin 2017 onderzocht anti-virusbedrijf Norton Symantec de mening over openbare WiFi-netwerken. 31% van de Nederlanders denkt dat deze netwerken veilig zijn, 69% twijfelt hierover. Veiligheid, ook van jouw WiFi, is écht belangrijk. Bankgegevens en wachtwoorden houd je toch liever voor jezelf, logischerwijs.

Deze blog is eerder geplaatst op Lagarde.nl

Vraag stellen
Vragen? Stel deze hieronder en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire artikelen
Aerohive ISO 27001 gecertificeerd

Aerohive ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerdOptimale informatiebeveiligingIn 2018 deed Aerohive de belofte om zich ISO27001 te certificeren voor de Information Security Management Systems (ISMS). Aerohive neemt informatiebeveiliging zeer serieus en is trots aan te kondigen dat zij sinds...

Lees meer
Betere zorgverlening door professioneel WiFi

Betere zorgverlening door professioneel WiFi

Kim GründmannAccountmanager ICTReacties: 030.04.2019Heeft u er ooit bij stil gestaan hoe belangrijk WiFi is voor de zorgsector? De zorgvraag neemt toe, budgetten nemen af, patiënten willen meer faciliteiten en de tablets nemen een belangrijkere plaats in op de...

Lees meer
Waaruit bestaat een WiFi-netwerk?

Waaruit bestaat een WiFi-netwerk?

06.03.2019Categorie: WiFiReacties: 0Een WiFi-netwerk bestaat uit een modem, router, eventueel switches en access points. Een modem zorgt ervoor dat het signaal van de internetprovider wordt omgezet naar informatie die jouw apparaten begrijpen. Het is als het ware een...

Lees meer
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren